Здавалося б, що немає нічого простішого, ніж зварити таку звичайну крупу, як гречка. Однак, іноді можуть виникнути труднощі, пов'язані з тим, що ця каша під час приготування пригоряє.
Досвідчені господині розповіли, що сода допомагає не лише нейтралізувати специфічний запах крупи, а й завдяки такому інгредієнту каша не підгорятиме.
Важливо розрахувати кількість соди, щоб вона не зіпсувала страву. Варіть гречку звичайним способом.
При цьому важливо дотриматися технології додавання соди в гречку: всипати її потрібно зовсім трохи, 1/5 чайної ложки або буквально на кінчику ножа в самому кінці варіння. коли гречана крупа вже набрякла. Після додавання соди доварювати гречку на повільному до випаровування рідини.
Також цей інгредієнт виштовхне на поверхню всі лусочки та бруд, якщо гречка перед процесом приготування була недостатньо промита.
Три руки та немовля: Олена-Крістіна Лебідь приголомшила фото з коханим і всі думають про поповнення в їх родині
Не витрачайте марно: городники розкрили хитрість, яка подвоїть урожай у теплиці
ТЦК змінюють підхід: мобілізація по-новому, що різко змінилося
Тарас Тополя перервав мовчання: вперше розповів правду про розлучення та звернувся до Олени
Читайте також:
Про таке мріяли навіть діти депутатів: у покинутому гаражі знайшов рідкісний автомобіль "Ява"
Українцям розповіли про телефонні номери з новим кодом: що потрібно знати
